Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Δημιούργησε μόνη σου αυτοσχέδιες κρεμάστρες για τις ζώνες σου!




Είναι αρκετά τα μικροπράγματα που διαθέτουμε, τα οποία συνήθως γεμίζουν τα συρτάρια μας και πολλές φορές δημιουργούν μια ακαταστασία. Τα κοσμήματα, τα πάσης φύσεως τσιμπιδάκια, οι καρφίτσες, οι ζώνες, όλα αυτά τα αξεσουάρ, αποτελούν  μια ομάδα απαραίτητων για μας αντικειμένων καθημερινής χρήσης. Καλό είναι λοιπόν να μην ψάχνομε για να τα βρούμε όποτε τα χρειαζόμαστε, αλλά να σκεφτούμε τους περισσότερο ιδανικούς τρόπους αποθήκευσης τους. Τρόπους που μας εξυπηρετούν στην καθημερινότητα μας, αποφεύγοντας έτσι την ακαταστασία και τον χαμό μέσα  στα συρτάρια και την ντουλάπα μας.

Ειδικά οι ζώνες!


 Οι περισσότερες από μας τις τυλίγουμε και τις τοποθετούμε σε ένα κουτί ή ένα συρτάρι και όταν χρειαζόμαστε μια συγκεκριμένη ζώνη για να φορέσουμε, αυτή έχει ήδη λίγο ξετυλίξει, έχει μπερδευτεί με τυχόν άλλες ζώνες, προκαλώντας μας έτσι ένα μικρό εκνευρισμό και καθυστέρηση που σίγουρα δεν το θέλουμε.

Κρεμάστρα με κρίκους!



Αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο, μπορούμε μόνες μας να φτιάξουμε μια αυτοσχέδια κρεμάστρα για τις ζώνες μας . Πολύ εύκολα μπορούμε να στερεώσουμε κρίκους σε μια ξύλινη κρεμάστρα και να φυλάμε εκεί τις ζώνες μας. Εάν έχουμε διάθεση να ντύσουμε τους κρίκους και την κρεμάστρα με μια φαρδιά κορδέλα ή ύφασμα θα δώσουμε μια προσωπική άποψη στο έργο μας.

Κρεμάστρα με γαντζάκια!



Αντίστοιχα πάλι σε ξύλινη κρεμάστρα, στερεώνουμε γαντζάκια, προσέχοντας να μην περάσει το καρφάκι στο πίσω μέρος του ξύλου. Αν θέλουμε βάφουμε την κρεμάστρα σε χρώμα της αρεσκείας μας ή την ντύνουμε με λίγο ύφασμα δίνοντας μια ρετρό, κοριτσίστικη αίσθηση στη χειροτεχνεία μας.

Κρεμάστρα ρετρό!



Μια απλή ξύλινη επιφάνεια μπορεί να βοηθήσει και να κρατήσει σε τάξη ζώνες και σημειώματα. Τοποθετούμε γαντζάκια στο κάτω μέρος και η κρεμάστρα μας είναι έτοιμη.

Σε λεπτή ράβδο!



Για κάτι πιο απλό και minimal, στερεώνουμε μια λεπτή ράβδο στο εσωτερικό της ντουλάπας μας και κρεμάμε εκεί τις ζώνες μας. Η λεπτή αυτή ράβδος θα κρατήσει τακτοποιημένα αντικείμενα που κάτω από άλλες συνθήκες, θα χρειαζόταν ένα ολόκληρο συρτάρι για να φιλοξενηθούν.     
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...