Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Tάση:Πέρλες! Τα εντυπωσιακά χειμερινά αξεσουάρ και πώς θα τα φορέσεις!!




Οι πέρλες έχουν επιστρέψει δυναμικά για να μεταμορφώσουν υπέροχα, όλες τις εμφανίσεις μας!

 

Άνετα μπορούμε να τις εντάξουμε στην καθημερινότητα μας, έχοντας σαν προϋπόθεση δύο θέματα. Το πρώτο είναι ότι μας αρέσουν και το δεύτερο ότι γνωρίζουμε το σωστό τρόπο να τις συνδυάσουμε στο ντύσιμο μας. Το ζητούμενο είναι να έχουμε ένα κομψό αποτέλεσμα, άλλοτε μοντέρνο και άλλοτε περισσότερο κλασικό αλλά πάντα μέσα στο πνεύμα της εποχής και της αντίστοιχης ηλικίας που εμείς ήμαστε και επιθυμούμε να προβάλουμε. Χρειάζεται λίγο να προσέξουμε για να μην φανούμε μεγαλύτερες από την πραγματική μας ηλικία.
 Όπως θα δούμε στις φωτογραφίες οι πέρλες απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες οι οποίες θέλουν να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση!   
  

1. Στο γραφείο!

 

 Εάν κάθε πρωί είμαστε με την αγωνία και  ψάχνουμε κομψές και στιλάτες ιδέες πώς να ντυθούμε στο γραφείο, φυσικά και μπορούμε να αναδείξουμε την εμφάνιση μας, εντάσσοντας τις πέρλες σαν βασικό αξεσουάρ. Το μαύρο πουλόβερ θα φωτιστεί αρκετά με μια ή και περισσότερες σειρές από λευκές πέρλες και σε συνδυασμό με το λευκό πουκάμισο αναβαθμίζουμε το στιλιστικό μας παιχνίδι, σε ιδανικό office look

2. Στην βραδινή έξοδο!

 

Επιλέγοντας φωτεινές πέρλες για αξεσουάρ, καταφέρνουμε να δίνουμε σε ένα μαύρο βραδινό σύνολο μια όψη γοητευτική και δημιουργική ταυτόχρονα.
 Για κομψές εμφανίσεις στην βραδινή μας έξοδο, που χαρακτηρίζονται από διακριτικότητα μπορούμε να επιλέξουμε υπέροχα κοσμήματα σε λευκές ή μαύρες πέρλες, τύπου: Chanel black pearl necklace.

3. Street style!

 

 

Οι πέρλες μας συστήνονται μέσα από πολλούς τρόπους. Γιατί όχι και στην καθημερινή μας έξοδο, στην απογευματινή βόλτα για καφέ με τις φίλες ή για ψώνια στα καταστήματα. Σίγουρα θα μας δώσουν φινέτσα και γοητεία, γιατί ήρθαν για να μείνουν και είναι εντυπωσιακά χειμερινά αξεσουάρ!


4. Στολίζοντας το πουλόβερ!

 

Ένα λευκό κομψό πουλόβερ με πέρλες ενσωματωμένες στο πλέξιμό του, αποτελεί στολίδι από μόνο του! Υποθέτω ότι κάθε γυναίκα θα λάμπει και θα αισθάνεται όμορφα φορώντας αυτό το μπλουζάκι.

 Υπάρχει μια λεπτομέρεια η οποία μπορεί να κάνει ένα μονόχρωμο (γκρι) πουλόβερ να δείχνει όμορφο στο μάτι όταν είναι κεντημένες πάνω του μικρές ή μεγάλες πέρλες.  

5. Με τα jeans

 

 

Είτε είμαστε φαν των οικονομικών pearls, είτε του οίκου Chanel, Gucci και Miu Miu, μπορούμε πολύ εύκολα να ξεχωρίζουμε σε κάθε μας εμφάνιση, συνδυάζοντας το τζίν παντελόνι με κοσμήματα από πέρλες. Αμέσως το σύνολο μας παίρνει άλλη δυναμική!




 Καθώς επίσης με λίγη φαντασία, μπορούμε να διακοσμήσουμε το τζίν ή το υφασμάτινο σακάκι μας δίνοντας του μια νέα εικόνα εντελώς διαφορετική!   
    

6. Στην τσάντα!

 

Είδαμε ότι οι πέρλες έχουν επιστρέψει σε κοσμήματα, πάνω σε τζίν, σε μπλούζες,
πέρλες σε παπούτσια, ωραία όλα αυτά, όμως οι τσάντες με πέρλες είναι απλά υπέροχες! Κρατώντας στο χέρι αυτήν την τσάντα, δεν χρειαζόμαστε άλλο κόσμημα, διότι είναι στολίδι από μόνη της.

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...