Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

40 plus? Το μυστικό για στιλάτο - κομψό ντύσιμο!



 Πάει το ντύσιμο αναλόγα με την ηλικία;    Εσείς τι λέτε;

 

 Ξεκινήσαμε τη βόλτα μας στο γραφικό ενετικό λιμάνι της πόλης του οποίου ο παραλιακός πλακόστρωτος δρόμος είναι γεμάτος με ανακαινισμένα ενετικά κτίρια, σαν σκηνικό θεάτρου ή κινηματογράφου και που στη σημερινή εποχή πλέον, στέκουν εκεί για να θυμίζουν την ιστορία, φιλοξενώντας ποικίλες εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής αξίας.
 Αμέσως μετά, καφετέριες, ταβέρνες και μπαράκια στη μια σειρά, ψαρόβαρκες και ιστιοφόρα που λικνίζονται στα γαλανά νερά, από την άλλη. Όνειρο είναι!
 Αφού ήπιαμε τον καφέ μας σε μια από τις καφετέριες, παρατηρούσαμε την κίνηση από ντόπιους και επισκέπτες Έλληνες και ξένους τουρίστες οι οποίοι ήταν συγκεντρωμένοι αυτήν την ώρα στο λιμάνι, απολαμβάνοντας χαλαροί τον περίπατο τους και το εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα!


 Και εκεί ανάμεσα στην αρωματική γεύση του καφέ, το ηλιοβασίλεμα, τα ζωηρά γέλια και τις χαμηλόφωνες κουβέντες, αρχίσαμε να παρατηρούμε .... το ντύσιμο, των γυναικών ειδικά, που περνούσαν από μπροστά μας.
 Έτσι αποφασίσαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι. Δηλαδή θα αποφασίζαμε πια ηλικία γυναικών είναι περισσότερο καλοντυμένες, κομψές και στιλάτες!
 Το αποτέλεσμα ίσως σας ξαφνιάσει, όμως οι γυναίκες γύρω στα 40 ήταν οι πιο λαμπερές και κομψές της βραδιάς!
 Θα σας πω ευθύς αμέσως τι φορούσαν και πιο ήταν το μυστικό της φινέτσας τους!

        Μπορείτε αν θέλετε να πάρετε κάποιες ιδέες!


                 Η Queen Letizia of Spain με κομψό, λευκό σύνολο!



1. Θηλυκά φορέματα!

 

Φορέματα δροσερά, αποτελούμενα από φίνα αέρινα υφάσματα ήταν ένας ύμνος για το καλοκαίρι. Με μικρά ή μεγάλα σκισίματα, ίσα για να προβάλουν τα ηλιοκαμένα μέρη του σώματος που εσείς επιτρέπετε να φανούν.
Midi κάποιες φορές αφήνουν να φανεί ο αστράγαλος και τονίζουν τη θηλυκότητα συνδυασμένα με ψηλοτάκουνες γόβες και statement κοσμήματα!



 Ευτυχώς σε ότι αφορά τα παπούτσια έχετε πολλές επιλογές. Μήπως αναρωτιέστε κι εσείς τι παπούτσι να διαλέξω; Όπως η Sarah Jessica Parker!  

2. Τα shirtdresses

           
Πουκάμισο; ή φόρεμα;
 Κλασικό και λατρεμένο πολλών γυναικών. Είναι ιδανικό για τις ψηλές κοπέλες με τη ζώνη να περιγράφει τη μέση και το υπόλοιπο φόρεμα να αγκαλιάζει γοητευτικά το σώμα. Προτιμήστε ύφασμα σε βαμβακερή ποπλίνα που φέτος έχει την τιμητική του. Χάρη στο χαλαρό τους κόψιμο το φόρεμα αυτό έχει σημαντικά πλεονεκτήματα και θα γίνει το αγαπημένο σας.

3. Σακάκι μονόχρωμο ή όχι;


 

Στις διακοπές συνήθως χρειάζεστε ένα λεπτό σακάκι για τη βραδινή ψύχρα. Μπορείτε πολύ έξυπνα να είσαστε σέξι και καλοντυμένη με ένα λεπτό υφασμάτινο σακάκι, το οποίο θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του σώματος σας.
 Αν θέλετε να κρύψετε λίγη περιφέρεια είναι η ιδανική επιλογή, βάζοντας τη δική σας στιλιστική πινελιά στην καθημερινότητα σας.


            Η Jennifer Aniston με style blazer και μονόχρωμα αθλητικά παπούτσια!

4. To μανίκι!

 

Αφήστε το αμάνικο T-shirt για νεότερες ηλικίες και φερθείτε όπως οι έξυπνες γυναίκες. 
Διότι με λίγο μανίκι στη μπλούζα ή το πουκάμισο σας έχετε εξασφαλίσει το γεγονός ότι κανείς δεν θα δει ούτε πρόκειται να καταλάβει αν με τα βαράκια που κάνατε στο γυμναστήριο έφυγε η χαλαρότητα από τα μπράτσα ή όχι.
 Επίσης τα μανίκια ¾ είναι ιδανικά, ώστε να πέφτει το μάτι στο τελείωμα τους και όχι στα μπράτσα που όπως είπαμε ίσως θέλετε να κρύψετε.

5. Παντελόνια – τζίν!

 

Τα κοστούμια που σας μεταμόρφωναν σε glam rock stars και κάνατε επίδειξη ισχύος στα night club, είναι καιρός πια να τα χαρίσετε!
 Αδειάστε τα συρτάρια σας από τα τζίν με trucks, τα σκισμένα τζίν, με στάμπες μιας άλλης εποχής, με πολύχρωμα φανταχτερά σχέδια, όλα αυτά!
 Προσπαθήστε να γίνετε chic και σέξι με ένα παντελόνι καλοραμμένο που να ταιριάζει στο σωματότυπο σας και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τη φινέτσα σας.


 Διότι δυστυχώς ή ευτυχώς το ντύσιμο πάει ανάλογα με την ηλικία!
 Και ας μην ξεχνάμε ότι η ομορφιά υπάρχει στις λεπτομέρειες που αποτελούν το αλατοπίπερο της ζωής μας!     

                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...