Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

8 Styling tips για petite σιλουέτες! Δείτε τι να φορέσετε!


Μικροκαμωμένες κοπέλες μπορείτε να πειραματιστείτε με απαράμιλλη καλαισθησία στο ντύσιμο σας!

 Δείτε τι μπορείτε να φορέσετε ώστε να είσαστε κομψές και πάντα καλόγουστα ντυμένες!


           Δυναμικά σύνολα πλαισιωμένα από εντυπωσιακά κόκκινα αξεσουάρ!

Μια καλή φίλη από τα παιδικά μου χρόνια είναι η Βανέσα. Είχαμε μοιραστεί όλες τις κοριτσίστικες εμπειρίες συμβουλεύοντας η μια την άλλη, κάναμε συντροφιά όχι μόνον στο σχολείο αλλά και στις καλοκαιρινές μας διακοπές.
 Την σκέφτηκα κοιτάζοντας κάποιες παλαιές φωτογραφίες όπου εγώ ήμουν περίπου ένα κεφάλι πιο ψηλή.
 Όμως η Βανέσα είχε από τότε αυτό που λέμε petite σιλουέτα το οποίο την βοηθά μέχρι και σήμερα να φαίνεται δέκα χρόνια νεότερη από την πραγματική της ηλικία.
 Είναι μια μικροκαμωμένη κοπέλα με ένα γλυκύτατο χαμόγελο όλο αυτοπεποίθηση να στολίζει το τέλειο οβάλ του προσώπου της.
 Το baby fays σε συνδυασμό με την petite σιλουέτα την κάνουν ένα χαριτωμένο πλάσμα που ξέρει πώς να αναδεικνύει τον αδύναμο και μικρό σωματότυπο της με άψογο καλόγουστο ντύσιμο!
 Φυσικά αφιερώνει κάποιες ώρες παραπάνω στα καταστήματα όταν θέλει να ψωνίσει, όμως ξέρει τι θέλει, τι χρειάζεται και τι την κολακεύει.

  Τα μυστικά της θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας σήμερα και ελπίζω να σας βοηθήσουν! 

 

1. Το ντεκολτέ!

Με ένα βαθύ V στο ντεκολτέ θα δώσετε ύψος στο ρούχο το οποίο θα αγκαλιάσει το σώμα σας  με απαράμιλλη καλαισθησία. Εδώ με το floral φόρεμα η Nicole Richie με ύψος 1.57cm.

2. Το ριγέ!

Βελτιώστε την σιλουέτα σας καλύπτοντας τις λεπτομέρειες που αποσπούν την προσοχή.
 Αν έχετε λίγο περιφέρεια, ισορροπήστε τα πράγματα με το να φορέσετε κάτι στενό στο πάνω μέρος. Επίσης αποφύγετε να φορέσετε φορέματα με έντονα σχήματα ή μεγάλα και έντονα λουλούδια.
 Το ιδανικό για σας είναι οι κάθετες ρίγες στα υφάσματα, ώστε να δώσετε την ψευδαίσθηση του ύψους.

3. Τα σκούρα χρώματα!

Ο συνδυασμός από σκούρα χρώματα όπως μαύρη φούστα, μαύρο καλσόν και μαύρες γόβες θα επιμηκύνουν τα πόδια σας. Έτσι ταιριάζοντας τα χρώματα με κατάλληλο τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε στην δημιουργία μιας ψηλόλιγνης σιλουέτας.

4. Πες ναι στην μεταποίηση!

Μην φοβάστε να κάνετε αλλαγές στα ρούχα που αγοράζετε.
 Επειδή η ισορροπία είναι το κλειδί, μεταποιήστε τα ρούχα έτσι ώστε να εφαρμόζουν κατάλληλα στο σώμα σας. Παράδειγμα ίσως πρέπει να μαζέψετε λίγο τα μανίκια, ή να κοντύνετε το μήκος του φορέματος.
 Ίσως έχετε ένα πουκάμισο σε μεγάλο νούμερο, μπορείτε να το καλύψετε έξυπνα με ένα μεσάτο σακάκι και να δώσετε ένα ψεύτικο αποτέλεσμα μιας τέλειας εφαρμογής.  



  

5. Τα παντελόνια!

Τα μεσάτα παντελόνια θα κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα και συνδυασμένα με ψηλοτάκουνες γόβες θα σας χαρίσουν extra πόντους χωρίς να το καταλάβει κανείς. Καλό θα είναι να προτιμήσετε ψηλόμεσα παντελόνια όπως είπαμε και σε ίσια γραμμή, όχι φαρδιά.

6. Σορτς – mini φούστες!

Προτιμήστε τα πολύ κοντά σορτς, τις mini φούστες για να αναδείξετε τα πόδια σας και αποφύγετε τα φορέματα που το μήκος τους είναι στην μέση της γάμπας.
 Το ιδανικό μήκος της φούστας ή του φορέματος είναι λίγο πάνω από το γόνατο.
 Εδώ η Eva Longoria με ύψος 1.57cm.

7. Αξεσουάρ!

Τα αξεσουάρ πάντα είναι πολύ σημαντικά. Η επιλογή μιας μικρής τσάντας κολακεύει τις  μικρόσωμες κοπέλες και δεν κρύβονται πίσω από μια μεγάλη άχαρη γι’ αυτές τσάντα.
 Πείτε ναι στις μικρές λεπτές ζώνες με διακριτική αγράφα οι οποίες δεν κόβουν το ύψος και χαρίζουν ένα chic αποτέλεσμα.   
      

8. Τα παπούτσια!

Δεν χρειάζεται τα λεπτά ποδαράκια σας να κρύβονται μονίμως στα μαθητικά σπορτέξ ούτε στις μπαλαρίνες.
 Ψάξτε για παπούτσια σε αποχρώσεις του μαύρου ή του μπεζ - nude που μοιάζουν με τα χρώματα του δέρματος σας και μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε με μεταλλικά στοιχεία όπως χάντρες στα καλοκαιρινά σας πέδιλα τα οποία μπορεί να λειτουργούν ως ουδέτερο στυλ.
 Οι γόβες σας θα είναι πιο καλαίσθητες αν είναι με μύτη. Αποφύγετε στα πέδιλα τα λουράκια στον αστράγαλο γιατί ''κόβουν'' το ύψος από το πόδι. 


                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...