Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Οι ροζ παστέλ αποχρώσεις στο καθημερινό outfit σας!


Βάζετε χρώμα στο ντύσιμο σας?



Το απαλό ροζ , το γαλάζιο, το λιλά είναι οι ιδανικές αποχρώσεις για εσάς που σας αρέσει να βάζετε χρώμα στο ντύσιμο σας. Μπορεί οι συνδυασμοί των χρωμάτων στα ρούχα να είναι πολλοί, το παστέλ όμως είναι all time classic και ένας από τους πιο αγαπημένους.
 Διότι με τις παστέλ αποχρώσεις πετυχαίνετε ένα ''ήσυχο'' αποτέλεσμα το οποίο μπορείτε να ταιριάξετε με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

 Πέρα από το ρομαντικό ύφος, σας χαρίζουν μια girly και παιχνιδιάρικη διάθεση στη συνολική σας εμφάνιση, που με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ. 

Σε δείπνο!



 Εδώ η Jennifer Lopez με την κόρη της, σε αρμονικό ''καραμελένιο'' ντύσιμο!

  Φυσικά, είναι ιδανικό για τις γυναίκες που προτιμούν κλασικές εμφανίσεις!

 

 Επιλέξτε τη μίντι αεράτη φούστα σε ροζ παστέλ απόχρωση, με ένα απλό λευκό τοπ και από πάνω φορέστε ένα μεσάτο σακάκι σε μια επίσης παστέλ απόχρωση που να ταιριάζει με την φούστα σας. Συνδυάστε nude κλασικές γόβες ή πέδιλα με λεπτά λουράκια.


 Ένα παστέλ ροζ φόρεμα μπορεί να κάνει τις βραδινές σας εμφανίσεις κομψές και ενδιαφέρουσες. Δέστε εδώ τι φόρεσε η Kate  Middleton στον γάμο της αδελφής της. 

 Στο πρωινό!


 Μπορείτε να επιλέξετε ένα ροζ παστέλ παντελόνι, σορτς  ή πουκάμισο για να δώσετε μια γλυκιά παιδικότητα στο πρωινό casual look σας. Φροντίστε τα μαλλιά και το μακιγιάζ να μην είναι υπερβολικά, χρησιμοποιώντας απαλά χρώματα για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου. Τα αξεσουάρ σε τόνους του χρυσού είναι ένας ιδανικός συνδυασμός. 

Στο γραφείο!


 Είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα κομψό σύνολο για το γραφείο, με ροζ παστέλ φούστα  σε pencil γραμμή, συνδυασμένη με μονόχρωμο τοπ και ριγέ blazer. Επίσης ένα ροζ παστέλ σακάκι μπορεί να αναδείξει καλαίσθητα το κρεμ σύνολο σας.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...