Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Στάκα με αυγά τηγανιτά ''μάτια''!


Αφού έχουμε ψήσει την στάκα και έχουμε αδειάσει τον στακοβούτυρο σε γυάλινο βάζο, παίρνουμε δυο – τρείς κουταλιές από τον στακοβούτυρο σε ένα τηγάνι, σπάμε μέσα τα αυγά να τηγανιστούν ''μάτια''.
 Προσθέτουμε στο τηγάνι όση στάκα νομίζουμε ότι χρειαζόμαστε.
Με μια σπάτουλα ρίχνουμε βούτυρο πάνω στα αυγά, για να τα βοηθήσουμε να ψηθούν γρήγορα, ώστε όταν πυκνώσει το ασπράδι να είναι έτοιμα.

 Τα αυγά δεν πρέπει να ξεροψηθούν, ο κρόκος οφείλει να είναι ζουμερός!

 Πασπαλίζουμε με πιπέρι και καλή όρεξη! 
Φαγητό πάρα πολύ θρεπτικό και από θερμίδες; Άλλο τίποτα, είναι δυναμίτης!
 Δεν πειράζει όμως, διότι η καταπληκτική του γεύση μας ανταμείβει!   





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...